Visitants

lunes, 16 de septiembre de 2013

Dimarts dia 17 de setembre (4t a 6è de primària)

Dóna-ho tot a qui estimes
Fa molts anys, quan treballava com a voluntari en un Hospital, vaig conèixer una nena qui patia una malaltia molt estranya. L’única oportunitat que tenia per recuperar-se era, aparentment, una transfusió de sang del seu germà de 5 anys, qui havia sobreviscut miraculosament a la mateixa malaltia i havia desenvolupat els anticossos necessaris per a combatre-la.
El doctor va explicar la situació al germà de la petita i li va preguntar si estaria disposat a donar sang a la seva germana. Jo el vaig veure dubtar només un moment abans de fer un gran sospir i dir: "Sí, ho faré, si això la salva"
Mentre la transfusió continuava, ell estava estirat en un llit al costat d’ella i somreia veient com retornava el color a les galtes de la seva germana. Nosaltres contemplàvem amb el cor encongit la transfusió. En un determinat moment la cara del nen es va posar pàl·lida i el seu somriure va desaparèixer. Va mirar el doctor i li va preguntar amb veu tremolosa:
"A quina hora començaré a morir-me?"

Com que era només un nen, no havia comprès el doctor: ell pensava que li donaria TOTA la sang a la seva germana, i llavors moriria. I, amb tot i això, encara la hi donava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario