Visitants

jueves, 21 de mayo de 2015

Divendres dia 22 de Maig (Infantil i Primària)

 DIA INTERNACIONAL DE LA DIVERSITAT BIOLÒGICA

El dia 22 de maig se celebra el Dia Internacional de la Diversitat Biològica sota el lema "Diversitat biològica per al desenvolupament sostenible", lema que reflecteix la importància dels esforços realitzats per establir un conjunt d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en l'Agenda de les Nacions Unides, període 2015-2030, i la importància de la biodiversitat en l'assoliment del desenvolupament sostenible.

Diverses organitzacions han preparat activitats per celebrar-lo, amb el propòsit d'informar i conscienciar la població de la importància de la conservació de la biodiversitat per al desenvolupament sostenible.


cc
CONCURS FOTOGRÀFIC ESCOLES VERDES BARCELONA COMARQUES

El concurs vol recollir el màxim d’imatges d’alta qualitat sobre el patrimoni natural amb la intenció de descobrir i difondre la informació sobre el patrimoni a partir d’un registre gràfic útil per la Viquipèdia. És una invitació oberta a tothom perquè comparteixi el seu coneixement i les seves fotografies, dins de l’esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Per això demanen als participants que cedeixin les seves fotografies sota unes determinades condicions.

“L’objectiu de l’educació ambiental no és comprendre per acceptar, sinó comprendre per transformar” . Teresa Franquesa

No hay comentarios:

Publicar un comentario