Visitants

domingo, 14 de junio de 2015

Dilluns dia 15 de Juny (4t a 6è de primària)

Les vacances són l’oportunitat que se’ns brinda per desplegar l’energia creadora que molts cops la tenim com adormida en el nostre interior.

Les vacances són també un espai per desenvolupar la nostra personalitat des del cultiu, en llibertat, de l’exercici del cos i de l’esperit.

Un dels exercicis més senzills, de gran valor, però que exigeix un esforç continuat, és mantenir un somriure que acull i alleuja els altres.

En el món hi ha problemes i situacions que no arriben als estats, ni a les lleis, ni a la poderosa economia... Són situacions a les que només hi pot donar resposta la proximitat personal, l’ajuda solidària i desinteressada, el compromís gratuït i sincer de molts joves i moltes noies que accepten el repte d’acollir i de somriure als altres mirant més enllà de si mateixos.


Que en aquest estiu el teu somriure sigui per a tothom, que sigui universal, contribuiràs així, a què en el nostre món s’hi pugui donar l’acollida, la il·lusió, el lliurament, la pau, l’amor entranyable que Déu ens té a tots. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario