Visitants

jueves, 22 de marzo de 2012

Dijous, dia 22 de març (Infantil i Primaria)

Sorpresa d'aniversari


Va ser un d'aquests capvespres espantosos, que tota família experimenta en ocasions.Encara que era dissabte a la nit i vigília de la celebració d'aniversari, res anava bé.Fins i tot el viatge de tornada a casa, en acabar el sopar, va ser pèssim.

El pare estava enfadat per l'abundància d'espectacles polítics a la televisió. El fill de tot just 16 anys, considerava la seva vida arruïnada perquè a aquestes alçades, encara no havia rebut classes per conduir i per això, li era impossible obtenir la llicència. El d'onze anys cridava perquè el seu germà de setze el va pegar per ... bé, ningú sabia amb certesa per què. 

La mare estava enfadada per haver-se gastat diners en aquell fantàstic restaurant, per a aquells monstres ingrats.

En arribar a casa, va decidir a contra cor començar els preparatius de l'aniversari. Es va dirigir a la cuina i va buscar els ingredients, per elaborar el pastís favorit del seu fill gran. En deu minuts, gairebé per art de màgia, l'humor de tota la família es va transformar.

El fill de gairebé setze anys, va anar a la cuina, va veure el que feia la seva mare, i la va abraçar per fer-ho, malgrat la seva conducta miserable. El d'onze anys estava emocionat perquè li va ser permès col·laborar amb la barreja del pastís. El pare estava feliç en veure que tots havien deixat de renyar.

I la mare es sorprenia en veure que un vespre, tornava l'acció de coure un pastís, en un petit quadre d'amor.

Mai imaginarem l'important que són, les nostres petites accions per a aquells que ens envolten. Mentre avança el teu dia, prendràs decisions en interactuar amb ells. Tria actes d'amor.