Visitants

martes, 20 de marzo de 2012

Dimarts, dia 20 de març (Mitjà i Superior)

El conductor d'autobús

Un conductor d'autobús es va sentir molest amb el que va observar. Al final de la seva ruta hi havia un camp desert on els "maleducats" de la localitat havien llançat les seves escombraries, transformant-lo en un abocador clandestí. El conductor tenia almenys una parada de set minuts diverses vegades per dia. S'havia cansat de veure aquest desordre i un dia va decidir sortir del seu autobús i emprar els pocs minuts del seu temps d'espera recollint algunes ampolles i llaunes.

L'endemà va portar una bossa gran i uns guants, i durant cada parada ajuntava una mica més d'escombraries. Després d'una setmana de fer-ho, estava tan animat pel canvi que havia aconseguit en el camp que va decidir emprar tot el seu temps lliure per netejar el lloc. Va treballar durant tots els mesos d'hivern i, quan va arribar la primavera, va decidir sembrar algunes flors.

Al final de l'estiu, alguns dels seus constants passatgers van començar a anar amb ell fins al final del recorregut només per veure el que el conductor havia aconseguit. Hi havia convertit un abocador en un prat ... en períodes d'uns pocs minuts i tota la comunitat va ser beneficiada.

Els nostres espais són tan bons com aquells que hi viuen. Feu del vostre un lloc encara millor perquè tu i els seus companys puguin estar a gust!

Quan treballes pels altres,fes-ho amb el mateix entusiasme com si fos per tu mateix.