Visitants

lunes, 7 de enero de 2013

Dimarts dia 8 de gener del 2013 (Infantil i primària)


D'acord a la nutricionista Pamela Smith, si riem unes cent vegades per dia equivalen en termes d'exercici cardiovascular a deu minuts de bicicleta o rem. I a més, el riure ajuda a reduir l'estrès de la mateixa manera que l'exercici.

El riure també ajuda a combatre les infeccions enviant hormones al seu sistema circulatori que tallen els efectes de l'estrès que afebleix el sistema immune. Proverbis 14:30 ho explica d'aquesta manera: El cor tranquil dóna vida al cos.

El dia a dia d'avui, amb totes les seves incerteses i demandes, pot ser com una olla de pressió geganta. Riure és la vàlvula de la seguretat que deixa escapar el vapor abans que hi hagi una explosió. No ens hem d'exigir tant i relaxem-nos quan sigui possible. Riem-nos de les coses absurdes de la vida. Segur que l'escola et donarà una quantitat infinita de material per a això.

Esforça't per ser la font d'acudits a l'escola i a qualsevol lloc on vagis. I recorda, si fas riure a una sola persona, ho hauràs fet millor que qualsevol comediant.

El llocper ser feliç és l'escola. El temps per ser feliç és ara.


No hay comentarios:

Publicar un comentario