Visitants

lunes, 11 de noviembre de 2013

Dimarts dia 12 de novembre (1r a 3r de primaria)

El cap de colors

Aquesta és la increïble història d'un nen molt singular. Sempre volia allò que no tenia: les joguines dels seus companys, la roba dels seus cosins, els llibres dels seus pares ... i va arribar a ser tan envejós, que fins i tot els cabells del seu cap eren envejosos. Un dia va resultar que un dels cabells de la coroneta va despertar de color de verd, i els altres cabells, al veure’l tan especial, van sentir tanta enveja que tots ells van acabar de color de verd. El següent dia, un dels cabells del front es va tacar de blau, i al veure’l, novament tots els demés cabells van acabar blaus. I així , un dia i un altre, el cabell del nen canviava de color, portat per l’enveja que sentien tots els seus cabells.

A tot el món li encantava els cabells de colors, menys a ell mateix, que tenia  tanta enveja que volia tenir el cabell com els altres nens. I un dia, estava tan enfadat, que va estirar-se dels cabells amb ràbia. Un cabell primet no va poder aguantar l'estirada i es va deixar anar, caient cap a terra en un suau vol ... i després, els altres cabells, sentint enveja, també es van deixar anar, i en un minut el nen es va quedar calb, i la seva cara de sorpresa semblava un acudit dolent .

Després de molts plors i de molta ràbia, el nen va entendre que tot havia estat resultat de la seva enveja, i va decidir que a partir d’aquella moment tractaria de gaudir del que tenia sense fixar-se en el que tenen els demés. Així doncs, tractant de gaudir el que tenia, va observar el seu cap llis i brillant, sense un sol cabell, i va aprofitar per convertir-lo en el seu llenç particular. 

Des d’aquell dia va començar a pintar bonics quadres de colors a la seva calba, que van agradar tantíssim a tothom, que amb el temps, es va convertir en un original artista i es va fer famós al món sencer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario