Visitants

lunes, 25 de noviembre de 2013

Dimarts dia 26 de novembre (Infantil i Primària)

ELS ÀNGELS I ELS PASTORS 

 

8 Había pastores en la misma región, que velaban y guardaban las vigilias de la noche sobre su rebaño.Hi havia pastors a la mateixa regió, que vetllaven i guardaven les vigílies de la nit sobre el seu ramat.
9 Y he aquí, se les presentó un ángel del Señor, y la gloria del Señor los rodeó de resplandor; y tuvieron gran temor.I vet aquí, se'ls va presentar un àngel del senyor, i la glòria del senyor els envoltà de resplendor, i van tenir gran temor.
10 Pero el ángel les dijo: No temáis; porque he aquí os doy nuevas de gran gozo, que será para todo el pueblo:Però l'àngel els digué: no tingueu por perquè he aquí us dono noves de gran goig, que portarà a tot el poble:
11 que os ha nacido hoy, en la ciudad de David, un Salvador, que es CRISTO el Señor.Que us ha nascut avui, a la ciutat de David, un salvador, que és crist el senyor.
12 Esto os servirá de señal: Hallaréis al niño envuelto en pañales, acostado en un pesebre.Això us servirà de senyal: trobareu un infant faixat amb bolquers, posat en una menjadora.

 Llc 2: 8-12


·       Qui o què són per vosaltres els àngels?
·       Quines són les persones que estan al costat? Aquelles que no us fallen mai.
·       En teniu molts d’àngels?
·       I vosaltres sou àngels per algú?

No hay comentarios:

Publicar un comentario