Visitants

domingo, 6 de octubre de 2013

Dilluns dia 7 d'octubre (4t a 6è de primaria)

  Dia contra la pena de mort


Sentir el silenci

Quantes vegades has pujat a un ascensor amb persones que no coneixes? Es una sensació estranya, estar en un lloc tan petit, tancat amb persones desconegudes o poc conegudes, i sense saber què dir.

Sovint s'hi produeixen silencis que poden resultar incòmodes i  tens ganes que arribi aviat a la parada. Vivim en un món de sons i sorolls.

Fins i tot per anar pel carrer ens agrada portar el nostre MP3 o MP4, perquè almenys allò que sentim sigui del nostre gust. Canviem el soroll del carrer per la música del nostre grup favorit. I quan arribem a casa i som a la nostra habitació fent els deures, sovint posem també música per trencar el silenci i ens connectem al Messenger per parlar amb els amics. Estem tan acostumats al soroll que molts silencis ens resulten incòmodes.


Però, d'altra banda, segur que també tens experiència de moments en què necessites estar sol, que ningú no et molesti, moments per a tu. En aquests moments el silenci no és gens incòmode, sinó al contrari, et dona pau i tranquil·litat.

En aquests moments, sovint pot passar alguna d'aquest es dues coses: o bé ens buidem totalment dels nostres pensaments i ens quedem "en blanc" gaudint de la pau i el silenci, o bé el nostre pensament ens porta a pensar en nosaltres mateixos i en allò que fem, o en els problemes o situacions que vivim, i això ens permet reflexionar-hi d'una manera més tranquil.la i reposada.


Oi que en aquests moments et fa la sensació que aprens coses fins i tot de tu mateix?

No hay comentarios:

Publicar un comentario