Visitants

lunes, 21 de octubre de 2013

Dimarts 22 d'octubre (4t a 6è de primària)

LA SIRENETA

El dia que la germana petita de les princeses va sortir a la superfície, va veure un vaixell on viatjaven el príncep, del que es va enamorar. El vaixell va naufragar, i la sirena va salvar al príncep de morir afogat, deixant-lo a la platja.
Des d’aquell dia la sireneta només pensava en tornar amb el príncep, va recórrer a la bruixa del mar per transformar la seva cua en un parell de cames. Aquesta li va concedir la més bella figura a canvi d’una magnífica veu, i la va advertir de que si el príncep es casava amb una altra dona, la sirena moriria al matí següent. La sireneta va tornar al costat del príncep i es va guanyar el seu afecte amb la seva gracia i els seus balls, però ell en el secret estava enamorat de la primera jove que havia vist quan es va despertar a la platja, qui va creure que era la seva salvadora.
Aquesta va resultar ser la princesa del regne veí amb qui els reis havien acordat casar-lo, i el príncep va celebrar el seu casament feliçment, acompanyat per tota la cort, inclosa la sireneta muda, que no tenia veu per explicar la veritat. En una última oportunitat, abans que sortís el sol, les seves germanes van aparèixer amb un ganivet que havia aconseguit de la bruixa a canvi de les seves precioses cabelleres.

Només tenia que matar  al príncep mentre dormia per recuperar la cua. Però la sireneta no va voler saber-ho, i es va llençar a l’aigua, on es va convertir en escuma. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario