Visitants

martes, 29 de octubre de 2013

Dimarts dia 29 d'octubre (4t a 6è de primària)

L’ESTRELLA CURIOSA:

Hi havia una vegada una galàxia molt llunyana, una petita i simpàtica estrelleta, a la que li agradava molt descobrir el món que l’envoltava. Un bon dia, tot i els avisos dels seus pares, va decidir sortir a explorar pel seu compte, aquell planeta blau que veia des de casa. Tant emocionada estava per la seva visió que no va agafar cap referència per tornar a casa.
Resignada a la seva sort va decidir inspeccionar detingudament el planeta i intentar disfrutar tot el possible de la seva aventura. Allà, degut a la seva brillantor es van pensar que era una cuca de llum a la que volien agafar. Volant tant ràpid com va poguer, es va trobar amb un gran llençol i es va amagar al darrera. Quan va veure que el llençol es movia sol, la gent es va pensar que era un fantasma fuguint del lloc. Aquesta escena tant divertida va servir a l’estrella per oblidar-se que s’havia perdut i es va alegrar.
Una diversió que es va acabar quan va anar a visitar el drac dela muntanya i va intentar espantar-lo amb la seva disfressa. El que no sabia, es que el drac no  tenia por de res i que la seva curiositat la portaria a les falmes que sortien de la boca de l’animal.

Passat aquest mal trangul, va veure la solució per aconseguir trobar el camí de tornada: quan va arribar la nit, va pujar a una gran pedra i va començar a llençar senyals lluminoses al cel. Després d’una esona provant-ho els seus pares van descobrir la seva brillantor i la van ajudar a dormir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario